The Social Network online / Reteaua sociala online cu subtitrare

The Social Network online cu subtitrare gratis
Reteaua Sociala online subtitrat in romana
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
The Social Network online in romana. Reteaua sociala online cu subtitrare. Vezi The Social Network online gratis.
Filmul despre Facebook online!
Filmul The Social Network / Reteaua sociala e din 2010 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.

Fiecare epocă îşi are vizionarii şi geniile ei, care lasă în urma lor o lume nouă, schimbată radical. Dar asta nu se întâmplă, aproape niciodată, fără o luptă acerbă cu oamenii şi sistemul pe care vor să le schimbe prin creaţia lor. În Reţeaua de socializare, regizorul David Fincher şi scenaristul Aaron Sorkin ne dezvăluie momentul în care a fost creat Facebook, cel mai revoluţionar fenomen informatic de socializare de la începutul acestui nou secol – prin perspectiva oamenilor super-inteligenţi, care pretind, fiecare în parte, că ei sunt inventatorii. 

Rezultatul este o dramă în care se luptă cu forţe egale atât creaţia cât şi distrugerea; o luptă în care nu ni se prezintă un singur punct de vedere, ci poveştile contradictorii, ideile diametral opuse şi relaţiile sociale în plină metamorfoză, care definesc lumea noastră de astăzi.


The Social Network online / Reteaua sociala online cu subtitrare




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea despre ce ai vazut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Filme online / desene animate online Design by Insight © 2009