The butterfly effect online / Zbor de fluture online cu subtitrare

The butterfly effect online subtitrat in romana
Zbor de fluture online gratis cu subtitrare
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
The butterfly effect online in romana. Zbor de fluture online cu subtitrare. Vezi The butterfly effect online gratis.
Filmul The butterfly effect / Zbor de fluture e din 2004 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


Evan Treborn (Ashton Kutcher) a pierdut notiunea timpului. Încã de la o vârstã fragedã, fragmente esentiale ale existentei sale au dispãrut în negura uitãrii, iar copilãria sa a fost marcatã de întâmplãri înfiorãtoare, pe care nu si le poate aminti. Nu-i rãmâne decât fantoma unor amintiri pierdute, si vietile irosite ale celor din apropierea sa – vietile prietenilor din copilãrie, Kayleigh (Amy Smart), Lenny (Elden Henson) si Tommy (William Lee Scott). 

De-a lungul copilãriei sale, Evan a fost supravegheat de un psiholog, care l-a încurajat sã tinã un jurnal, în care sã povesteascã cele mai neînsemnate întâmplãri de zi cu zi. Acum la colegiu, Evan citeste fragmente dintr-un jurnal, si se trezeste aruncat înapoi în timp. Îsi dã seama cã jurnalele pe care le tine ascunse sub pat sunt un fel de masinã a timpului, cu ajutorul cãrora se poate întoarce în trecut, în încercarea de a-si recupera amintirile. Dar aceste aduceri-aminte îl fac pe Evan sã se simtã rãspunzãtor pentru vietile prietenilor sãi din copilãrie, dar mai ales pentru Kayleigh, iubita sa de pe bãncile scolii, la care tine si acum. 



The butterfly effect online / Zbor de fluture online cu subtitrare




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea despre ce ai vazut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Filme online / desene animate online Design by Insight © 2009