Big fish online gratis / Pestele cel mare online

Big fish online gratis
Pestele cel mare online in intregime
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Big fish online in engleza. Pestele cel mare online fara subtitrare. Vezi Big fish online gratis.
Filmul Big Fish / Pestele cel mare e din 2003 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


Ca o tapiserie compusa din motive cu suport real dar si unele fantasme, filmul Pestele cel Mare este povestea lui Edward Bloom si a celor care il iubesc. Chiar daca nu crede intotdeauna orice cuvant pe care il spune, pentru Edward tot farmecul il constituie arta povestirii. 
La varsta de opt ani, tintuit la pat din cauza unei cresteri excesive, anormale, Edward isi ocupa timpul citind intreaga Enciclopedie a Lumii. Este atras in special de un articol despre pestisorul de aur, in care afla ca daca pestisorii de aur sunt tinuti intr-un bol mic, vor ramane mici. Daca spatiul este mai mare, pestii isi pot mari dimensiunea de doua, de trei sau de patru ori. 
Zece ani mai tarziu, dupa ce a devenit unul dintre cei mai populari oameni din Ashton, South Carolina, isi da seama ca, exact ca si pestisorul de aur, pentru a se dezvolta, trebuie sa plece de acasa si sa exploreze lumea. Asa cum ii dezvaluie noului sau prieten, Uriasul Karl, "Crezi ca acest oras este prea mic pentru tine? Ei bine, este prea mic pentru un om cu ambitia mea. Iubesc fiecare particica din el. Dar simt cum marginile se strang. Viata unui om se poate dezvolta doar pana la un anumit nivel intr-un loc ca acesta."


Big fish online gratis / Pestele cel mare online



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea despre ce ai vazut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Filme online / desene animate online Design by Insight © 2009