Avatar online cu subtitrare in romana. Avatar online gratis.

Avatar online cu subtitrare in romana
Avatar online gratis
Vezi filme online gratis. Filme online cu subtitrare.
Avatar online cu subtitrare in limba romana. Vizioneaza Avatar online gratis.
Filme online in romana.
Filmul Avatar e din 2009 si disponibil online cu subtitrare, gratuit si fara cont, timp de asteptare, prin Filme si desene animate.


200 de ani în viitor, Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alţi pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, Na'vi, o veche civilizaţie deloc încântată de oaspeţi. Jake şi semenii săi trebuie să lupte pentru a-şi găsi locul pe luxurianta Pandora şi între timp tânărul se îndrăgosteşte de Neytiri, o localnică. Avatar este primul lungmetraj pentru marele ecran al lui James Cameron, după cel mai profitabil film din toate timpurile, Titanic.
Avatar este un film epic ştiinţifico-fantastic american apărut la sfârşitul anului 2009, scris şi regizat de regizorul american James Cameron (cele mai cunoscute producţii ale acestuia fiind seria Terminator şi Titanic). Acţiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Aici oamenii şi-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un preţios minereu ce se găseşte pe satelitul natural, în timp ce populaţia aborigenă Na'vi - o rasă de aborigeni umanoizi - reuşeste să reziste expansiunii coloniştilor, care le ameninţă existenţa lor precum şi a ecosistemului pandorian.


Avatar online in romana. Avatar online gratis.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ne parerea despre ce ai vazut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Filme online / desene animate online Design by Insight © 2009