Romanii au talent online - episodul 2 (25 Februarie 2011)

Read more

Veronica online / film romanesc online

Veronica online
Filme romanesti online
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Veronica online in romana. Veronica online. Vezi Veronica online gratis.
Filmul Veronica e din 1973 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.

Veronica (Lulu Mihăescu) este o fetiţă drăgălaşă şi zvăpăiată care trăieşte într-o casă de copii. De ziua ei, când împlineşte 5 ani, Zâna zânelor îi dăruieşte un obiect neobişnuit: o “traistuţă fermecată”, care-i poate îndeplini toate dorinţele. Cu o condiţie: fetiţa trebuie să fie cuminte, darnică, respectuoasă şi prietenoasă cu cei din jurul ei. Încântată, Veronica uită promisiunea făcută Zânei şi hotărăşte să păstreze darul numai pentru ea. Supărată de egoismul fetei, trăistuţa o părăseşte. Cu sufletul încărcat de regrete şi lacrimi, Veronica pleacă în căutarea ei. Intră în pădurea fermecată din lumea basmelor, unde începe o adevărată călătorie de iniţiere. Intâlneşte o sumedenie de personaje fantastice de poveste, unele duşmănoase şi de temut (Vulpea cea şireată, fiorosul Motan Danilă, Corbul) dar şi prieteni adevăraţi (Licuriciul înţelept, şoricelul Aurică cu familia lui cea veselă, iepuraşii). Lângă aceste noi cunoştinţe, bune sau rele, Veronica se va lovi de rautate, minciună, şiretenie, dar va învăţa şi ce înseamnă prietenia adevărată, bunătatea, înţeleciunea, munca, devotamentul şi curajul. Ajutată de noii ei prieteni, se întoarce acasă, printre colegi, mai înţeleaptă şi mai generoasă.

Veronica online / film romanesc online
Read more

Vampires Suck online in romana

Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Vampires suck online cu subtitrare
Filme de comedie online
Vampires Suck online in romana. Vampires Suck online cu subtitrare. Vezi Vampires Suck online gratis.
Filme de comedie online
Filmul Vampires Suck e din 2010 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


O parodie a filmelor cu vampiri, unde adolescenta Becca se află prinsă la mijloc între doi băieţi care deţin diferite secrete. Când ea şi prietenii ei se luptă cu o serie de drame, totul se agravează la balul lor.

Vampires Suck este o pardoie după celebra serie Twilight şi este realizată de Jason Friedberg şi Aaron Seltzer, cei care au adus pe marile ecrane Meet the Spartans şi Epic Movie. 
Pe lângă parodierea personajelor din Twilight, în Vampires Suck veţi recunoaşte şi scene din Alice in Wonderland sau un personaj care seamănă foarte mult cu celebra Lady Gaga.


Vampires Suck online in romana
Read more

Tinerete fara batranete film romanesc online

Read more

Dear John online / Dragul meu John online cu subtitrare in romana

Dear John / Dragul meu John online
Filme de dragoste online
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Dear John online in romana. Dragul meu John online cu subtitrare. Vezi Dear John online gratis.


Inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (care a mai scris şi The Notebook sau A Walk to Remember), Dear John îl are ca protagonist pe John Tyree (Channing Tatum), un soldat care se îndrăgosteşte într-o permisie de frumoasa, dar şi conservatoarea studentă Savannah (Amanda Seyfried). Titlul filmului vine de la începutul scrisorilor pe care i le trimite Savannah soldatului.
Timp de sapte ani cei doi corespondeaza intens, scrisorile lui Savannah (Amanda Seyfried) insemnand pentru tanarul soldat mai mult decat niste simple gesturi romantice, caci la fiecare misiune periculoasa acesta reuseste sa-si mentina echilibrul pishic tocmai cu ajutorul acestori dovezi de dragoste. Insa aceasta indelungata corespondenta are consecinte pe care niciunul dintre cei doi tineri nu le prevede.


Dear John online / Dragul meu John online cu subtitrare in romana
Read more

Ocean's Eleven online / Faceti jocurile online cu subtitrare

Ocean's eleven online cu subtitrare
Faceti jocurile online gratis in limba romana
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Ocean's Eleven online in romana. Faceti jocurile online cu subtitrare. Vezi Ocean's Eleven online gratis.
Filmul Ocean's Eleven / Faceti jocurile e din 2001 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


În Ocean's Eleven - Faceţi jocurile!, condamnatul carismatic şi prefăcut Danny Ocean (GEORGE CLOONEY) este eliberat condiţionat din închisoare şi imediat începe să orchestreze cel mai nou plan al său: să realizeze cel mai îndrăzneţ jaf din istoria oraşului Las Vegas.

Ţinta? Trei dintre cele mai renumite cazinouri din Vegas Strip: Bellagio, Mirage şi MGM Grand. Adăpostit la o adâncime de 61 de metri sub bulevardul central Strip se află un seif care păzeşte fiecare cent provenit din aceste cazinouri, patronate de Terry Benedict (ANDY GARCIA), un întreprinzător elegant şi nemilos. Pe cât de nemilos pe atât de inteligent, Benedict nu ezită să facă orice crede el necesar pentru a obţine ceea ce vrea - fie el hotel sau fată. În acest caz, este vorba de hotelul lui Reuben Tishkoff (ELLIOTT GOULD) şi de Tess (JULIA ROBERTS), fosta soţie a lui Danny Ocean, care s-a mutat în Las Vegas pentru a începe o nouă viaţă în calitate de custode la Galeria de Arta Bellagio.


Ocean's Eleven online / Faceti jocurile online cu subtitrare


Read more

Clash of the titans online / Infruntarea titanilor online cu subtitrare

Clash of the titans online in romana
Infruntarea titanilor online gratis cu subtitrare
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Clash of the titans online in romana. Infruntarea titanilor online cu subtitrare. Vezi Clash of the titans online gratis.
Filmul Clash of the titans / Infruntarea titanilor e din 2010 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


Perseu (Sam Worthington) este fiul lui Zeus si al sotiei regelui Acrisius(Jason Flemyng). El este crescut de o familie de pescari . Hades (Ralph Fiennes), răzbunătorul zeu al Infernului ii omoara familia lui Perseu . El .nemaiavând nimic de pierdut, se oferă voluntar să conducă o misiune periculoasă pentru a-l înfrânge pe Hades înainte ca acesta să ia puterea din mâinile lui Zeus (Liam Neeson), împiedicând astfel venirea Iadului pe Pământ. Lupta pentru supremaţie îi aduce faţă în faţă pe oameni, regi şi zei, iar confruntarea dintre zei ameninţă să distrugă pământul.

Perseu începe o călătorie plină de pericole pe tărâmuri interzise, în fruntea unei cete de războinici curajoşi, printre care Draco (Mads Mikkelsen), care îl încurajează să-şi folosească abilităţile deosebite datorate descendenţei sale divine. Ei au de înfruntat demoni invincibili şi monştri înfricoşători, iar unica lor şansă de supravieţuire este ca Perseu să-şi accepte puterile de zeu şi să-şi creeze propriul destin, sfidându-şi soarta.


Clash of the titans online / Infruntarea titanilor online cu subtitrare

Read more

It's kind of a funny story online cu subtitrare

Read more

I Am Legend online / Legenda Vie online cu subtitrare

I Am Legend online gratis
Legenda Vie online cu subtitrare
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
I Am Legend online in romana. Legenda Vie online cu subtitrare. Vezi I Am Legend online gratis.
Filme drama online. Filmul I Am Legend / Legenda Vie e din 2007 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


"Numele meu este Robert Neville. Sunt un supravieţuitor din New York City. Dacă mai e cineva acolo... oricine... Te rog. Nu eşti singur." 

În ciuda faptului că Robert Neville (Will Smith) este un savant strălucit, nu poate să stăvilească virusul teribil, creat de om, care era imposibil de oprit sau de vindecat. În mod inexplicabil imun la virus, Neville este acum ultimul supravieţuitor din ceea ce a mai rămas din oraşul New York sau poate din întreaga lume. Timp de trei ani, Neville a trimis zilnic mesaje radio, încercând să găsească alţi supravieţuitori care s-ar mai putea găsi în lume. El însă nu este singur. Victimele molimei, mutanţii - cei infectaţi de virus - îi pândesc din umbră fiecare mişcare... aşteptând ca Neville să facă o greşală fatală. Fiind probabil singura şansa de supravieţuire a omenirii, Neville nu mai are decât o singură misiune: să găsească o cale de a inversa efectele virusului folosindu-şi propriul sânge, care este imun. Din păcate el ştie că este în inferioritate... şi că nu mai are mult timp.


I Am Legend online / Legenda Vie online cu subtitrare

Read more

Antz online / Furnicute online cu subtitrare

Antz online / Furnicute online gratis
Filme de animatie online
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Antz online in romana. Furnicute online cu subtitrare. Vezi Antz online gratis.

Ticnit, palpitant si grandios, Furnicute, este una dintre cele mai reusite productii animate de lung metraj din istoria genului. Atuurile sale au fost de-a dreptul imbatabile cu aproape cinci ani in urma, la data premierei. Doua dintre cele mai in voga case de productie Dream Works si Pacific Data Images si-au dat mana si au creat o capodopera digitala, toate scenele din film fiind procesate pe computer. Pe langa perfectiunea vizuala, toate personajele sunt dublate de unii dintre cei mai faimosi actori de la Hollywood. Woody Allen, Anne Bancroft, Gene Hackman, Sharon Stone, Christopher Walken si Jennifer Lopez isi imprumuta vocile celor mai naravase furnici de pe Terra. 


Intr-adevar, despre harnicutele insecte este vorba in aceasta fictiune suculenta care este alimentata de saga lui Z-4195 - vocea lui Woody Allen care ii transfera fireste si savuroasa nevroza - o simpla furnicuta muncitoare printre celelalte un miliard cat numara colonia sa. Sansele de a o cuceri pe frumoasa printesa Bala (Sharon Stone) au de asemenea o cota de una la un miliard, ba chiar mai mici in conditiile in care generalul Mandible (Gene Hackman) are de gand sa preia conducerea coloniei prin casatoria cu Bala. 
Deloc incantat de sistemul de caste al coloniei, Z decide ca a sosit clipa schimbarii, atat in viata sa, cat si in clanul furnicutelor. Cu ajutorul prietenului sau, Weaver (Sylvester Stallone), o furnicuta soldat, Z purcede pe drumul sinuos si accidentat care ar trebui sa duca spre inima printesei. Intre timp, generalul Mandible isi urzeste maleficul plan, acela de a transforma colonia intr-o masinarie perfecta pe care s-o exploateze dupa bunul sau plac. Dar Z si prietenii sai se vor impotrivi. Transformati in eroi peste noapte, ei se vor trezi in fruntea unei adevarate revolutii impotriva uniformitatii si conformitatii. Z, nu de mult cea mai neinsemnata furnicuta, se va dovedi a fi cel mai mare erou al comunitatii. Din acest moment, pana la inima printesei nu va mai fi decat un pas de furnicuta.


Antz online / Furnicute online cu subtitrare
Read more

Romanii au talent online - episodul 1

Romanii au talent online gratis
Emisiune Romanii au talent prima editie online
Vezi Romanii au talent online. Video Romanii au talent. Emisiune Romanii au talent online. Momente din Romanii au talent. Romanii au talent online, editie integrala: episodul 1.

“Romanii au talent” este mai mult decat un show spectaculos in care oamenii isi pun in valoare toate abilitatile lor, oricat de neobisnuite ar fi acestea, el este poarta catre celebritate. Emisiunea care ii transforma pe oamenii obisnuiti in staruri veritabile este gata sa inceapa la ProTv
Mii de romani din toate colturile tarii au venit sa-si demonstreze talentul in incercarea de a impresiona juriul si publicul si de a castiga super premiul de 120.000 de euro. La “Romanii au talent” nu a contat nici varsta, nici ocupatia. Pe scena au urcat de la copii de 3 ani pana la batrani de peste 84 de ani care au dorit fie sa impresioneze o tara intreaga, fie sa-si implineasca un vis, si anume acela de a fi pentru cateva minute in lumina reflectoarelor, in fata unui public atat de numeros.


Romanii au talent online - episodul 1


Read more

The Wedding Crashers online / Spargatorii de nunti online cu subtitrare

The Wedding Crashers online
Spargatorii de nunti online gratis
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
The Wedding Crashers online in romana. Spargatorii de nunti online cu subtitrare. Vezi The Wedding Crashers online gratis.
Filmul The Wedding Crashers / Spargatorii de nunti e din 2005 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.

În comedia Spărgătorii de nunţi, mediatorii de divorţ John Beckwith (Owen Wilson) şi Jeremy Grey (Vince Vaughn) sunt parteneri de afaceri şi prieteni de-o viaţă care împart un hobby de primavară cu adevărat unic... spargerea nunţilor.

Indiferent de etnia nuntaşilor – evrei, italieni, irlandezi, chinezi, indieni - echipa plină de carismă şi farmec a celor doi are întotdeauna poveşti de rezervă isteţe pentru oaspeţii curioşi şi devin în mod inevitabil punctul central al fiecărei recepţii, la care rămân fideli "regulilor lor de spart nunţi" care se dovediseră funcţionale, pentru a întâlni şi agăţa femei stârnite chiar de simplul gând la căsătorie.


The Wedding Crashers online / Spargatorii de nunti online cu subtitrare

Read more

Inception online / Inceputul online cu subtitrare in romana

Filmul Inception online in romana gratis
Inceputul online cu subtitrare in limba romana
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Inception online in romana. Inceputul online cu subtitrare. Vezi Inception online gratis.
Filmul Inception / Inceputul e din 2010 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.

Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva. 
Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.


Inception online / Inceputul online cu subtitrare in romana

Read more

American Psycho online cu subtitrare

Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
American Psycho online cu subtitrare
Filme thriller online gratis
American Psycho online in romana. American Psycho online cu subtitrare. Vezi American Psycho online gratis.

American Psycho e o puternică satiră socială, care reflectă viaţa urbană rapace de la sfârşitul anilor '80 prin ochii unui criminal în serie, silind audienţa să pătrundă în mintea lui tulbure şi să-i înţeleagă motivaţia acţiunilor. Specimen superb, care pare să aibă toate calităţile unui tânăr "stăpân al universului", Patrick Bateman (Christian Bale) apare ca un personaj perfect, cel puţin la fel de "perfect" ca şi cei din jurul său. Cu cât se străduieşte să semene altora, cu atât se pierde în mulţime. În cele din urmă, el devine exemplarul perfect al unei societăţi amorale

American Psycho online cu subtitrare
Read more

The Social Network online / Reteaua sociala online cu subtitrare

The Social Network online cu subtitrare gratis
Reteaua Sociala online subtitrat in romana
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
The Social Network online in romana. Reteaua sociala online cu subtitrare. Vezi The Social Network online gratis.
Filmul despre Facebook online!
Filmul The Social Network / Reteaua sociala e din 2010 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.

Fiecare epocă îşi are vizionarii şi geniile ei, care lasă în urma lor o lume nouă, schimbată radical. Dar asta nu se întâmplă, aproape niciodată, fără o luptă acerbă cu oamenii şi sistemul pe care vor să le schimbe prin creaţia lor. În Reţeaua de socializare, regizorul David Fincher şi scenaristul Aaron Sorkin ne dezvăluie momentul în care a fost creat Facebook, cel mai revoluţionar fenomen informatic de socializare de la începutul acestui nou secol – prin perspectiva oamenilor super-inteligenţi, care pretind, fiecare în parte, că ei sunt inventatorii. 

Rezultatul este o dramă în care se luptă cu forţe egale atât creaţia cât şi distrugerea; o luptă în care nu ni se prezintă un singur punct de vedere, ci poveştile contradictorii, ideile diametral opuse şi relaţiile sociale în plină metamorfoză, care definesc lumea noastră de astăzi.


The Social Network online / Reteaua sociala online cu subtitrare

Read more

Marile Sperante online / Great Expectations online cu subtitrare

Marile Sperante online gratis
Great expectations online in romana
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Marile Sperante online in romana. Great Expectations online cu subtitrare. Vezi Marile Sperante online gratis.
Filmul Marile Sperante / Great Expectations e din
1998 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.

Inspirat de romanul omonim al lui Charles Dickens, Great Expectations urmareste transformarea unui baiat deosebit intr-un adevarat barbat, o transformare puternic marcata de cativa oameni pe care tanarul ii intalneste inca din primii ani de viata.

Marile Sperante online / Great Expectations online cu subtitrare
Read more

The butterfly effect online / Zbor de fluture online cu subtitrare

The butterfly effect online subtitrat in romana
Zbor de fluture online gratis cu subtitrare
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
The butterfly effect online in romana. Zbor de fluture online cu subtitrare. Vezi The butterfly effect online gratis.


Evan Treborn (Ashton Kutcher) a pierdut notiunea timpului. Încã de la o vârstã fragedã, fragmente esentiale ale existentei sale au dispãrut în negura uitãrii, iar copilãria sa a fost marcatã de întâmplãri înfiorãtoare, pe care nu si le poate aminti. Nu-i rãmâne decât fantoma unor amintiri pierdute, si vietile irosite ale celor din apropierea sa – vietile prietenilor din copilãrie, Kayleigh (Amy Smart), Lenny (Elden Henson) si Tommy (William Lee Scott). 

De-a lungul copilãriei sale, Evan a fost supravegheat de un psiholog, care l-a încurajat sã tinã un jurnal, în care sã povesteascã cele mai neînsemnate întâmplãri de zi cu zi. Acum la colegiu, Evan citeste fragmente dintr-un jurnal, si se trezeste aruncat înapoi în timp. Îsi dã seama cã jurnalele pe care le tine ascunse sub pat sunt un fel de masinã a timpului, cu ajutorul cãrora se poate întoarce în trecut, în încercarea de a-si recupera amintirile. Dar aceste aduceri-aminte îl fac pe Evan sã se simtã rãspunzãtor pentru vietile prietenilor sãi din copilãrie, dar mai ales pentru Kayleigh, iubita sa de pe bãncile scolii, la care tine si acum. 



The butterfly effect online / Zbor de fluture online cu subtitrare

Read more

Blue Valentine online subtitrat

Blue Valentine online cu subtitrare
Filme de dragoste online
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Blue Valentine online in romana. Blue Valentine online cu subtitrare. Vezi Blue Valentine online gratis.
Filmul Blue Valentine e din
2010 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.

Ca un real studiu de caz, detaliind la modul clinic eşecul unei relaţii, Blue Valentine ni-i prezintă pe Ryan Gosling şi Michelle Williams în rolurile principale: ea a evoluat, a crescut, a devenit o femeie cu multiple posibilităţi carieristice. El a rămas acelaşi, stagnant, fără orizonturi şi incapabil să accepte faptul că, dacă nu vrea să piardă dragostea vieţii, va trebui să se urnească.

Blue Valentine online subtitrat


Read more

Black swan online / Lebada Neagra online cu subtitrare

Black swan online gratis
Lebada neagra online cu subtitrare
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Black swan online in romana. Lebada Neagra online cu subtitrare. Vezi Black swan online gratis.

Nina (Portman) este o balerină din New York a cărei viaţă, precum a tuturor din această profesie, este complet consumată în jurul baletului. Trăieşte împreună cu mama ei, Erica (Hershey), o fostă balerină extrem de obsesivă, care exercită un control sufocant asupra ei. Când directorul artistic Thomas Leroy (Cassel) decide să o înlocuiască pe prima balerină Beth Maclntyre (Ryder) pentru deschiderea producţiei noului sezon Swan Lake, Nina este prima lui alegere. Însă Nina are o adversară în competiţie; o nouă dansatoare pe nume Lily (Kunis) care reuşeşte să îl impresioneze până şi pe Leroy. Swan Lake are nevoie de o dansatoare care să interpreteze şi White Swan, ce reprezintă inocenţă şi graţie, precum şi Black Swan, care reprezintă viclenia şi senzualitatea. Ninei i se potriveşte de minune White Swan, dar Lily este însăşi întruchiparea Black Swan. În timp ce cele două dansatoare îşi extind rivalitatea într-o neaşteptată prietenie, Nina începe să îşi descopere şi partea întunecată - o nesăbuinţă care ameninţă să o distrugă.

Black swan online / Lebada Neagra online cu subtitrare
Read more

Oaca si Boaca online. Desene Oaca si Boaca online.

Oaca si Boaca online gratis. Oaca si Boaca online.
Desene animate cu Oaca si Boaca online. Desene romanesti.
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Oaca si Boaca online in romana. Oaca si Boaca online. Vezi Oaca si Boaca online gratis.


Oaca si Boaca sunt doi baietei intr-o permanenta intrecere si disputa. Daca Oaca isi construieste o coliba, Boaca isi face si una mai mare, dar mai stramba. Fiind stramba, coliba sta sa cada peste el. Aici incepe disputa. Boaca incepe sa faca... boacane si sa fure de la Oaca pacalindu-l. Oaca intelege... si decide sa ii lase si lui Boaca materiale.

Serial TV realizat in anii '70 de Televiziunea Romana.


Oaca si boaca online. Desene Oaca si Boaca online.

Read more

Maria Mirabela online. Film cu Maria Mirabela online.

Maria Mirabela online.
Film cu maria Mirabela online.
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Maria Mirabela online in romana. Maria Mirabela online. Vezi Maria Mirabela online gratis.
Filmul Maria Mirabela e din 1981 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


Doua fetite sunt antrenate intr-o calatorie fantastica in care vor intalni zane, licurici, broscute, omizi si vor trai numeroase aventuri. 
Filmul are secvente cu desene animate. 
Maria Mirabela este primul film romanesc in care maestrul Gopo reuseste sa captiveze publicul spectator tanar si adult, cu efectele sale combinatorice intre jocul viu al actorilor si desenul animat. Cu toate ca nu a beneficiat de o tehnica sofisticata, el a reusit sa creeze o poveste verosimila, in care oameni si desene animate comunica.
"A fost un moment in care incepusem sa ma sperii. Lumea nici macar nu stia numele meu adevarat. Mi se spunea Mirabela. Exista chiar pericolul sa raman Mirabela" (Medeea Marinescu).



Maria Mirabela online. Film cu Maria Mirabela online.
Read more

Gopo online. Gopo 7 arte online. Desene cu Gopo online.

Read more

Degetica online. Film romanesc Degetica online

Read more

Ion Creanga "Amintiri din Copilarie" online. Film Amintiri din copilarie online

Ion Creanga Amintiri din copilarie online
Film Amintiri din copilarie online gratis
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Amintiri din copilarie online in romana. Amintiri din copilarie online. Vezi Amintiri din copilarie online gratis.


Ecranizând povestirile reunite de Ion Creangă sub celebrul titlu "Amintiri din copilărie", Elisabeta Bostan dă viaţă pe ecran celor mai minunate pagini ale literaturii româneşti pentru copii. În seara de Ajun, în bojdeuca lui din cartierul Ţicău al Iaşilor, Ion Creangă, interpretat de marele actor Ştefan Ciubotăraşu îşi aminteşte cu duioasă nostalgie de copilăria sa petrecută în satul natal Humuleşti, de poznele şi aventurile sale, atribuite în carte personajului Nică a lui Ştefan a Petrei. Interpretul băiatului, Ion Bocancea, croieşte personajul cu o naturaleţe şi candoare cuceritoare. Cu şotiile şi năzbâtiile sale, Nică atrăgea toate necazurile lumii intrând mereu în cele mai mari buclucuri, pe care trebuia să le rezolve tot el.

Marele premiu "Osso pardo asturiano" şi Premiul special al Juriului la Festivalul Internaţional al filmului pentru copii şi tineret de la Gijon, Spania - 1965
Premiul special al Juriului la Festivalul Internaţional al filmului din La Plata, Argentina - 1965


Ion Creanga "Amintiri din Copilarie" online. Film Amintiri din copilarie online

Read more

Mircea online gratis. Mircea cel batran online

Mircea online (Sergiu Nicolaescu)
Filme romanesti online
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Mircea online in romana. Mircea cel Batran online cu subtitrare. Vezi Mircea online gratis.

În 1393 Imperiul Otoman încercă să cucerească toată lumea cunoscută acelor timpuri. În drumul lor nu a mai rămas decât micul principat al Valahiei, condus de marele domnitor Mircea cel Bătrân. Ani de zile acesta a luptat atât împotriva turcilor cât şi a altor năvălitori, menţinând independenţa ţării sale. Ajuns în amurgul vieţii, Mircea nu are de lăsat urmaşilor decât o singură moştenire : Libertatea! Şi pentru asigurarea acesteia, el trebuie să treacă de înfruntarea finală cu turcii.

Mircea online gratis. Mircea cel batran
Read more

California Dreamin' online gratis

California Dreamin' online gratis
Filme romanesti online gratis
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
California Dreamin' online in romana. California Dreamin' online cu subtitrare. Vezi California Dreamin' online gratis.


1999, în timpul războiului din Iugoslavia. Într-o mică aşezare românească, Doiaru (Răzvan Vasilescu), un şef de gară şi în acelaşi timp baron local, opreşte un tren NATO cu echipament militar păzit de soldaţi americani, care traversează România fără acte de transport, dar având aprobarea verbală a guvernului român. Sosirea americanilor scoate din amorţeală mica aşezare, care ţine să le dovedească musafirilor proverbiala ospitalitate românească. 
Trenul, care trebuie să ajungă în Kosovo pentru o intervenţie strategică este blocat pentru cinci zile în satul românesc, în aşteptarea unor aprobări oficiale solicitate de şeful gării, un mafiot local cuprins de un curios exces de zel. Întâmplarea reactivează o obsesie romanească veche din 1944, când toată suflarea aştepta venirea americanilor. Primarul satului se dă peste cap pentru a le face şederea soldaţilor americani cât mai plăcută, organizându-le chefuri câmpeneşti şi programe artistice, dar încercând de fapt să-i câştige de partea lui pentru a-şi regla socotelile cu şeful gării. Fata acestuia din urmă se îndrăgosteşte de unul dintre soldaţi, dar pentru ca nu stie engleza de fel, îl ia pe unul dintre colegii ei de şcoală, îndrăgostit în secret de ea, să-i traducă ce simte pentru american.


California Dreamin' online gratis
Read more

Buletin de Bucuresti online gratis.

Buletin de Bucuresti online
Filme romanesti online gratis
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Buletin de Bucuresti online in romana. Buletin de Bucuresti online. Vezi Buletin de Bucuresti online gratis.


Dupa absolvirea Facultatii de Agronomie, Silvia (Catrinel Dumitrescu) cauta sa obtina un buletin de Bucuresti care i-ar permite sa ramana in Capitala. Ea se casatoreste formal cu soferul de taxi Radu (Mircea Diaconu), care are buletin de Bucuresti si mare nevoie de bani. Evident urmeaza divortul, tot de forma. Numai ca lucrurile iau o intorsatura prin idila reala care se infiripa intre cei doi. Silvia primeste repartitie la o ferma departe de Bucuresti. Filmul se incheie cu happy-end, in momentul in care Radu, noul medic veterinar al satului, o intalneste iar pe Silvia. 
Filmul "Casatorie cu repetitie" realizata in 1985 de acelasi Virgil Calotescu este o continuare a acestei comedii.


Buletin de Bucuresti online gratis.
Read more

Asfalt tango online gratis.

Asfalt tango, film romanesc online
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Asfalt tango online in romana. Asfalt tango online. Vezi Asfalt tango online gratis.

In vremurile tulburi ale anilor '90, cand definitorii pentru Romania erau: grevele spontane, schimbul de valuta la fiecare colt de strada si visul fiecaruia de a deveni patron, 11 fete care mai de care mai frumoase pornesc intr-o calatorie cu autocarul catre mirajul vietii de artist la Paris. Sunt insotite de un impresar local dubios (Florin Calinescu), un sofer fara scrupule (Constantin Cotimanis) si o frantuzoaica ce priveste cinic viata, prin perspectiva lumii dure a show-biz-ului (Charlotte Rampling). Neprevazutul apare in persoana sotului uneia dintre fete (Mircea Diaconu), care nu poate accepta ideea ca a fost parasit si porneste intr-o cursa de urmarire, condimentata cu furturi de masini, atacuri armate si rapiri.

Asfalt tango online gratis.

Read more

A fost sau n-a fost? online.

A fost sau n-a fost online gratis
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
A fost sau n-a fost? online in romana. A fost sau n-a fost? online. Vezi A fost sau n-a fost? online gratis.
Filmul A fost sau n-a fost? e din 2006 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.

Întreaga tara a privit in direct la televizor cum multimi furioase l-au determinat pe dictatorul Ceausescu sa paraseasca Bucurestiul intr-un elicopter. Intr-un orasel linistit la est de capitala, la 16 ani de la aceasta data istorica, Jderescu, patronul unui post TV local are doi invitati pentru a-si impartasi amintirile gloriei lor de revolutionari. Unul este Piscoci, un batrin pensionar, si uneori Mos Craciun, celalalt Manescu, este un profesor de istorie care tocmai si-a platit datoriile pe bautura cu intreg salariul. Alaturi de Piscoci si de Manescu vrea sa raspunda la o intrebare care de 16 ani nu-si gaseste raspunsul: "A fost sau n-a fost revolutie in orasul lor?". Impreuna isi vor aminti ziua in care au iesit in piata orasului strigand "Jos Ceausescu". Dar telespectatorii suna pentru a-i contesta pe "eroi", care poate ca au baut intr-un bar sau se pregateau de Craciun mai degraba decat sa iasa in strazi ca revolutionari. Construit dintr-o serie de episoade aproape burlesti care ne familiarizeaza cu cele trei personaje principale, aceasta comedie trista creste si culmineaza cu una dintre cele mai bune scene din cinematografia romaneasca: un talk show de la o televiziune de neprofesionisti, turnat in timp real. Castigator al trofeului Camera d´Or si al premiului Label Europa Cinema la Cannes 2006. Castigator a 3 premii la TIFF 2006: Cel mai bun film din competitie, Cel mai bun film din cadrul Zilelor Filmului Romanesc si Premiul publicului.


A fost sau n-a fost? online.
Read more

Shakespeare in love online subtitrat / Shakespeare indragostit online

Shakespeare in love online subtitrat
Shakespeare indragostit online in romana
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Shakespeare in love online in romana. Shakespeare indragostit online cu subtitrare. Vezi Shakespeare in love online gratis.


Extraordinara productie cinematografica distinsa cu 7 premii Oscar - intre care premiul pentru cel mai bun film, o are in rolul principal pe castigatoarea premiului Oscar pentru cea mai buna actrita, Gwyneth Paltrow (Dincolo de usi, O crima perfecta), in compania unei distributii de exceptie, ce ii include pe laureatii cu Oscar, Judi Dench (cel mai bun rol secundar feminin), Geoffrey Rush* si Ben Affleck** (Armageddon). Cand chinuitoarele crize de inspiratie ale lui Will Shakespeare (Joseph Fiennes - Elizabeth) il impiedica sa creeze, povestea de dragoste secreta dintre el si frumoasa Lady Viola (Paltrow) face ca randurile sa se scrie de la sine, cum nu se mai intamplase pana atunci! Exista insa doua lucruri pe care trebuie sa le afle despre aleasa inimii lui: nu numai ca ea trebuie sa se marite cu altul, dar si ca se da drept barbat pentru a obtine rolul principal in cea mai recenta piesa a lui Will! intr-adevar, un film care trebuie vazut, cu remarcabile aprecieri critice, pe masura impresionantei colectii de premii - oricine va gusta atmosfera amuzanta de culise de la scrierea celei mai frumoase povesti de dragoste spuse vreodata.

Shakespeare in love online subtitrat / Shakespeare indragostit online
Read more

Pact cu diavolul online cu subtitrare / The Devil's advocate online

Pact cu diavolul online gratis
The Devil's advocate online cu subtitrare
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
The Devil's advocate online in romana. Pact cu diavolul online cu subtitrare. Vezi The Devil's advocate online gratis.

Film ingenios care îmbină ocultul cu senzualul, Pact cu Diavolul poate fi tratat drept o adaptare modernă a mitului faustic. Această producţie foarte stilizată cu efect halucinatoriu asupra privitorului neobişnuit cu asemenea plăceri cinematografice vinovate nu ar fi cucerit, probabil, o asemenea faimă, dacă nu i-ar fi avut în distribuţie pe Al Pacino şi Keanu Reeves.

Pact cu diavolul online cu subtitrare / The Devil's advocate online
Read more

Eu cand vreau sa fluier, fluier online gratis

Eu cand vreau sa fluier, fluier online
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Eu cand vreau sa fluier, fluier online in romana. Eu cand vreau sa fluier, fluier online . Vezi Eu cand vreau sa fluier, fluier online gratis.
Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier e din 2010 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.

După patru ani petrecuţi într-un penitenciar pe malul Dunării, Silviu (interpretat de George Piştereanu) a avansat în ierarhia de dormitor, devenind Jupân. Cu două săptămâni înainte de eliberare, primeşte o vizită neaşteptată. El află că mama lui s-a întors acasă după mult timp din Italia şi vrea să îl ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile să găsească o soluţie. Cele cinci zile devin o eternitate când Silviu se îndrăgosteşte de o studentă frumoasă la Sociologie, Ana (Ada Condeescu), venită în practică la penitenciar. Copleşit de emoţii şi presat de timp, Silviu închide ochii… Libertatea, vântul, drumul, primul sărut. Din acest moment i se poate întâmpla orice.


Eu cand vreau sa fluier, fluier online gratis
Read more

Alice in tara minunilor online subtitrat / Alice in Wonderland online cu subtitrare

Alice in tara minunilor online gratis
Alice in Wonderland in romana online
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Alice in tara minunilor online in romana. Alice in Wonderland online cu subtitrare. Vezi Alice in tara minunilor online gratis.
Filmul Alice in Wonderland / Alice in tara minunilor e din 2010 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.

Alice are 19 ani şi se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge şi, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Ţara Minunilor, un loc pe care ştie că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-şi mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roşie. Va reuşi Alice să salveze Ţara Minunilor şi să se întoarcă în lumea reală?

Alice in tara minunilor online subtitrat / Alice in Wonderland online cu subtitrare

Read more

Big fish online gratis / Pestele cel mare online

Big fish online gratis
Pestele cel mare online in intregime
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Big fish online in engleza. Pestele cel mare online fara subtitrare. Vezi Big fish online gratis.
Filmul Big Fish / Pestele cel mare e din 2003 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


Ca o tapiserie compusa din motive cu suport real dar si unele fantasme, filmul Pestele cel Mare este povestea lui Edward Bloom si a celor care il iubesc. Chiar daca nu crede intotdeauna orice cuvant pe care il spune, pentru Edward tot farmecul il constituie arta povestirii. 
La varsta de opt ani, tintuit la pat din cauza unei cresteri excesive, anormale, Edward isi ocupa timpul citind intreaga Enciclopedie a Lumii. Este atras in special de un articol despre pestisorul de aur, in care afla ca daca pestisorii de aur sunt tinuti intr-un bol mic, vor ramane mici. Daca spatiul este mai mare, pestii isi pot mari dimensiunea de doua, de trei sau de patru ori. 
Zece ani mai tarziu, dupa ce a devenit unul dintre cei mai populari oameni din Ashton, South Carolina, isi da seama ca, exact ca si pestisorul de aur, pentru a se dezvolta, trebuie sa plece de acasa si sa exploreze lumea. Asa cum ii dezvaluie noului sau prieten, Uriasul Karl, "Crezi ca acest oras este prea mic pentru tine? Ei bine, este prea mic pentru un om cu ambitia mea. Iubesc fiecare particica din el. Dar simt cum marginile se strang. Viata unui om se poate dezvolta doar pana la un anumit nivel intr-un loc ca acesta."


Big fish online gratis / Pestele cel mare online

Read more

Charlie si fabrica de ciocolata online cu subtitrare / Charlie and the chocolate factory online gratis

Charlie si fabrica de ciocolata online in romana
Charlie and the Chocolate Factory online gratis
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Charlie si fabrica de ciocolata online in romana. Charlie and the chocolate factory online cu subtitrare. Vezi Charlie si fabrica de ciocolata online gratis.
Filmul Charlie si fabrica de ciocolata / Charlie and the chocolate factory e din 2005 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


In cele mai multe seri in familia Bucket, cina este un bol cu supa de varza diluata, pe care tanarul Charlie o imparte bucuros cu mama lui (HELENA BONHAM CARTER), cu tatal lui (NOAH TAYLOR) si cu bunicii din partea ambilor parinti. Casa lor este micuta, in ruina, rece, dar acolo domneste iubirea. In fiecare noapte, ultimul lucru pe Charlie il vede de la fereastra este fabrica imensa si adoarme visand la ce ar putea fi inauntru.

Timp de aproape cincisprezece ani, nimeni nu a vazut nici macar un muncitor care sa intre sau sa iasa din fabrica, si nici nu l-a zarit pe Willy Wonka, cu toate acestea, in mod misterios, se fabrica si se transporta in magazine din intreaga lume cantitati impresionante de ciocolata. 
Intr-o zi, Willy Wonka face un anunt crucial. Isi va deschide fabrica sa celebra si va dezvalui "toate secretele si magia" acesteia pentru cinci copii norocosi care vor gasi bilete aurii ascunse in interiorul a cinci batoane de ciocolata Wonka alese la intamplare.


Charlie si fabrica de ciocolata online cu subtitrare / Charlie and the chocolate factory online gratis

Read more

Sweeney Todd online cu subtitrare in romana

Sweeney Todd online in romana
Sweeney Todd cu subtitrare
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street online in romana. Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street online cu subtitrare. Vezi Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street online gratis.
Filmul Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street / Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street e din ... si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


Vizionarul realizator de film Tim Burton ("Batman", "Charlie and the Chocolate Factory") si starul premiat cu Globul de Aur, Johnny Depp ("Charlie and the Chocolate Factory", trilogia "Pirates of the Caribbean"), ne ofera un nou musical thriller dramatic, "Sweeney Todd, barbierul diabolic din Fleet Street", ce constituie o viziune originala si captivanta a renumitului muzical creat de legendarul compozitor si textier Stephen Sondheim.

Depp joaca rolul lui Benjamin Barker, un om nevinovat care a fost aruncat in inchisoare timp de 15 ani, peste mari si tari, de unde scapa pentru a se intoarce la Londra ca sa se razbune, iar Helena Bonham Carter o interpreteaza pe complicea sa devotata, doamna Nellie Lovett.
Prezentandu-se sub numele de Sweeney Todd, Barker se reintoarce la fosta sa frizerie, aflata la etaj, deasupra placintariei d-nei Lovett, pentru a-l urmari pe judecatorul Turpin (Alan Rickman) care, cu ajutorul acolitului sau ticalos, Beadle Bamford (Tomothy Spall), il trimisese la inchisoare sub acuzatii false, pentru a-i lua sotia, pe Lucy (Laura Michelle Kelly), si fiica.


Sweeney Todd online cu subtitrare in romana. Sweeney Todd online gratis.

Read more

American Pie Presents: The Book of Love online cu subtitrare.

American Pie online gratis
Placinta Americana online cu subtitrare
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
American Pie Presents: The Book of Love online in romana. American Pie Presents: The Book of Love online cu subtitrare. Vezi American Pie Presents: The Book of Love online gratis.


La zece ani după prima poveste American Pie, trei nefericiţi virgini descoperă acea Biblie ascunsă undeva în biblioteca liceului East Great Falls. Serios degradată şi cu texte incomplete, Biblia sexuală îi împinge pe cei trei într-o aventuroasă şi ilară serie de întâmplări.

American Pie Presents: The Book of Love online cu subtitrare.
Read more

American Pie Presents Beta House online / Placinta americana Fratia beta online cu subtitrare

Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.
American Pie Presents Beta House online in romana. Placinta americana Fratia beta online cu subtitrare. Vezi American Pie Presents Beta House online gratis.
Filmul American Pie Presents Beta House / Placinta americana Fratia beta e din 2007 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.


Pregatiti-va pentru cea mai tare comedie cu liceeni din istorie: Placinta Americana: Fratia Beta. 
Însotiti-i pe Dwight Stifler, pe varul sau, Erik, pe Levenstein si pe ceilalti studenti din Fratia Beta pentru cea mai sexy, cea mai salbatica si cea mai noua bucata de Placinta. 
Erik, Ryan si Cooze incep facultatea si se alatura fratiei Beta House condusa de nimeni altul decat legendarul Dwight Stifler. Dar lucrurile incep sa nu mai mearga atat de bine cand o alta fratie ameninta sa obtina interzicerea oficiala a petrecerilor-orgii ale membrilor Beta House. Acum cei de la Beta House trebuie sa conceapa un plan bine pus la punct pentru a-si pastra dreptul de a da astfel de petreceri.


American Pie Presents Beta House online / Placinta americana Fratia beta online cu subtitrare
Read more

American Pie 5: The Naked Mile online / Placinta americana: Cursa in pielea goala online cu subtitrare

American Pie 5: The Naked Mile online gratis
American Pie 5 online gratis
Filme online gratis. Vezi online filme in limba romana.


American Pie 5: The Naked Mile online in romana. ... online cu subtitrare. Vezi American Pie 5: The Naked Mile online gratis.
Filmul American Pie 5: The Naked Mile / Placinta americana: Cursa in pielea goala online e din 2006 si disponibil online gratuit, fara cont sau timp de asteptare, prin Filme online / desene animate online.



Filmul prezinta in continuare aventurile familiei Stifler. Acum, in centru atentiei, este Erik Stifler.
Acesta este urmarit de renumele familiei Stifler, care pentru el este un ghinion. El sufera, avand o lipsa acuta de succes la sexul opus, fiind inca virgin, lucru care este "o pata in cartea familiei".
Erik a ajuns deja in ultimul an de liceu, in care se poate mandri de relatia prietenoasa cu frumoasa Tracy.
Acesta reuseste sa-si convinga iubita, sa-l lase un week-end de capul sau, urmand sa plece cu prietenii sai, la varul sau, Adam Stifler, unde spera sa-si rezolve problemele amoroase si sa aiba aventuri iesite din comun, specifice adolescentilor.


American Pie 5: The Naked Mile online / Placinta americana: Cursa in pielea goala online cu subtitrare
Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Filme online / desene animate online Design by Insight © 2009